drakkvinnan

Alla inlägg den 1 april 2013

Av Suzanne - 1 april 2013 22:17

Nu är påsken till sin ände. De senaste dagarna har varit bra med solsken både ute och i sinne. Idag hade vi besök av dotter med familj. Även barnbarn som jag inte sett på länge var med och även extrakillen. Blev trångt runt kaffebordet men vad gör det. Helt plötsligt så fanns även två småkillar (grannbarn) där, som yngsta barnbarnet bjöd in och de travade ju glatt in och klädde av sig (måste bero på att det fanns bullar i närheten). Ja det var som gamla tider.

Hunden är ju inte van vid så mycket folk, så han var väldigt uppspelt och var nog glad när alla gått, så att han fick matte för sig själv. Vi var båda två tvungna och lägga oss och vila en stund innan matdags.


Vi har fått främmande som blir kvar några dagar. Ett barnbarn gillar att komma ut till oss här på landet och bara få vara. Vi bor ju väldigt litet och har inget gästrum utan ska man sova över på vintern så får man tränga in sig på en madrass i datarummet. Tyvärr så fick vi inte tillgång till våra madrasser för förrådsdörren går ej att öppna pga snön som frusit till is framför.  Han löste detta problem med att ta med egen madrass!!!

Det är lättare sommartid med övernattande gäster eftersom vi både har lillstuga och husvagn. Sen fick ju tält att tillgå om det behövs.


Nu hoppas jag att det fina vädret fortsätter så att snön försvinner. Mälarens is nedanför oss är fortfarande 65 cm tjock (igår) och nu håller vi tummarna för att den är borta tills bomnedläggningen i slutet av april.  Ska bli intressant att se när den försvinner.




Ovido - Quiz & Flashcards