drakkvinnan

Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Suzanne - 26 februari 2013 22:07

Idag har inte varit någon bra dag. Haft tandvärk hela dagen. Inte i tanden som jag bitit av utan den i överkäken precis ovanför den avbitna tanden. Undra om det är så att det är nått vasst som sitter därnere som kommit åt tandköttet däruppe? Har försökt få bort värken med alvedon och även tvättat med whisky (av den bättre sorten). Eller kanske det är en visdomstand som strular? Har ju en tid nästa vecka (om jag står ut så länge) hos tandläkare. Det får bli alvedon till natten och det skadar väl inte att döva med lite whisky oxå.


På eftermiddagen så var det fyra stycken råbockar som besökte grannens tomt på baksidan av oss. De gick där en lång stund och käkade upp fågelmaten som grannarna lägger ut. Jättefina och senare så hörde jag dem skälle uppe i skogen. Som tur var så såg inte Blackie dem så det blev ingen rusning till fönstret. När det händer då brukar duken och blomman få sig en knuff. Men han kände lukten av dem när vi gick ut i kväll och ville gärna dra iväg.


De närmaste kvällarna så är jag bjuden på tjejmiddag. Hoppas nu att jag kan gå och att tandvärken försvinner. Håller tummarna!







Ovido - Quiz & Flashcards