drakkvinnan

Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Suzanne - 20 februari 2013 21:05

Fasiken vad veckorna rinner iväg. Fördelen är att den här vintern snart är slut och värmen kommer åter. Det är ju mycket ljusare nu på eftermiddagarna så man glömmer nästan bort tiden.


Att vara pensionär är ganska skönt,  sett från dagsrytmen. Du gör vad du vill när du vill. Men ibland så tycker jag inte att jag hinner med vissa saker som jag skulle villa göra. Tex sitta och se en massa serier eller filmer på datan.

Vad har jag egentligen gjort idag? Jo varit ute med hunden ett antal gånger. Skogspromenad och en gång nere på isen. Sånt tar ju tid. Sen varit i Bålsta och Bro. Blivit sur på gubben på Willys (inget ovanligt). Han får nog stanna hemma framöver så man får handla som man vill.   Men jag har varit lite bortskämd med att jag sluppit köra i vintervädret (vilket jag inte gillar) men nu är vägarna snart helt ok att köra på. Det här är nog första vintern som jag inte kört på länge. En av fördelarna med att vara pensionär är att inte behöva åka iväg till arbete  på snöiga vägar och få vakna när man vill (nja inte riktigt sant eftersom katt och hund väcker en)    .


Ikväll har jag även varit på styrelse möte i Samfälligheten där jag sitter som suppleant. Förberedelser inför årsmötet i slutet av mars. Sa i ett svagt ögonblick att jag kunde sitta kvar ett år till om folk vill. Ångrar det litegrann eftersom jag även sitter som kassör i vår båtklubb och det tar ganska mycket tid. Få se om jag blir omvald där. Har ju iallafall inte förskingrat några pengar som våran tidigare kassör/sekreterare gjorde   .


Nån annan här som är panscho? Hur tycker ni om det då?


Ovido - Quiz & Flashcards