drakkvinnan

Alla inlägg den 13 september 2013

Av Suzanne - 13 september 2013 13:50

Livet rullar på och ibland så tycker jag att dagarna bara försvinner i ett nafs. Helt plötsligt är klockan 00.00 och jag tänker att det är dags att lägga sig. Underbara soliga och varma dagar har vi haft och jag ger kommentarer till gubben att om vi flyttar till Kanarieöarna över vintern så kan vi fortsätta ha så här skönt...... men han nappar inte alls.


Gillar inte mörkret som nu rullar in på kvällarna och att gå ut med en svart hund då är inte det bästa. Snubblat på honom flera gånger förr om åren och för tillfället så har vi en hel del odjur (som räv och grävling) som bara dyker upp och ger mig nästan hjärtstillestånd och hunden jaktkänsla. Svart runt omkring, en svart hund som får fnatt och börjar dra och skälla kan få vilken kvinna som helst att få hjärtat i halsgropen. Första hösten jag känner så. Längtar absolut inte till vintern med snö och halka. Kan man skita i att gå ut med hunden när mörkret ligger på? Nej det går ju inte. Då skulle han snart bara få gå ut mitt på dagen.


Barnbarnet bor ju hos oss ett par dagar i veckan nu. Jättetrevligt att få rå om honom, men med detta så ingår även många diskussioner om saker och ting. Han är såååå jäkla envis och så duktig på att argumentera så en annan viker sig av hans ordflöde mellan varven för man orkar inte hålla uppe takten alla gånger när han kommer igång. Och då vet ni som känner mig sedan gammalt att jag brukar inte vika mig...... är själv mycket envis men som tur är så har åldern gett mig insikt att det är lika bra att inte fortsätta diskussioner ibland. Det är svårt att göra det och ni ska inte tro att jag alltid ändrat åsikt för det har jag inte!!!


Jag har även börjat äta LCHF inspererat. Mår jättebra av det och liiiite har jag väl gått ner. Mycket av maten man får äta är ju jättegott. Hittat nya indegrienser som jag aldrig hört talas om tidigare att det fanns, som kokosolja som jag stoppar i kaffet varje morgon, mandel och kokosmjöl för bakning tex. Har tom börjat baka pga LCHF för att få möjlighet att äta bröd. För att vara ärlig så äter jag LCHF för att gå ner i vikt. Jag har ett första delmål och dit har jag inte kommit än. Finns även ett önskeslutmål och få se om jag klarar att komma dit. Denna gång så skyndar jag långsamt och jag är glad att godissuget är helt borta för tillfället i alla fall. 


Imorgon ska vi iväg och kolla lite innebandy, då ett av barnbarnen spelar kval till SM. Håll tummarna att de går vidare!!!

Ha det bra därute i solen.

Ovido - Quiz & Flashcards